Communicatie

Communicatieadvies en uitvoering

Lid werkgroep promotie & werving

Vivium Zorggroep en MBO College Hilversum ontwikkelden en lanceerden in 2019 een gezamenlijke nieuwe opleiding: ZorgProfessional+. Als lid van de werkgroep PR, promotie en werving ondersteunde ik een jaar lang een aantal uren per week collega's van beide organisaties bij de communicatie rondom deze opleiding en de werving van nieuwe studenten. Denk aan: website- en brochureteksten, vraag & antwoord voor nieuwe studenten, vacatureteksten maar ook de kick-off (evenement), persberichten en het meeschrijven met socialmediaposts van Tommy in de zorg over deze opleiding.

(Project)medewerker corporate communicatie

Op de afdeling corporate communicatie sprong ik meerdere malen een aantal maanden parttime bij om diverse beleidsdocumenten te updaten met de nieuwste inzichten en ontwikkelingen. Met als basis het bestaande document, sprak ik met diverse functies om zo input te verzamelen voor actuele aanpassingen. In overleg met de opdrachtgever werkte ik deze tot een nieuwe versie voor publicatie op de .com website. Toen deze overging naar een nieuw platform en structuur werkte ik mee in het project om bestaande teksten te herschrijven en migreren naar het nieuwe concept.

Co-projectleider VoorleesExpress

Onder de paraplu van Stichting Maatjesproject Gooi en Vechtstreek samen met een vaste trajectbegeleider de landelijke formule van De VoorleesExpress in Hilversum gestart en gepromoot.

De VoorleesExpress zorgt ervoor dat kinderen met een taalachterstand extra aandacht krijgen. Een half jaar lang komt er een vrijwilliger bij een gezin thuis om voor te lezen. Samen met de ouders streven we ernaar dat taal, leesplezier en voorlezen een vaste plek in het gezin krijgen.

Co-projectleider Teens on a mission

Onder de paraplu van Stichting Maatjesproject Gooi en Vechtstreek samen met een vaste trajectbegeleider dit initiatief voor jongerencoaching in Hilversum opgezet en gepromoot.