Opdrachtgevers

Bedrijven & organisaties

Lastig om van mooie projecten in je organisatie een goed verhaal te maken? Geen tijd om klantervaringen goed te verwoorden of een evenement te verslaan? Je visie of boodschap illustreren met praktijkvoorbeelden?

Vijge. levert een goed journalistiek verhaal, dat het waard is om te delen. Zoals afgesproken. Met medewerkers, klanten, met leden of relaties. Als content voor advertorials, personeelsbladen of andere eigen (sociale) media en online kanalen. Denk ook aan jaarverslagen, bedrijfsprofielen of bijzondere uitgaven bij een jubileum of andere gelegenheid.

Interviews & reportages

Ideeën voor verhalen krijg ik door met open vizier om me heen te kijken en mensen te ontmoeten. Door veel te lezen en in contacten met bedrijven en organisaties. En ik vraag graag. Natuurlijk zijn aangedragen onderwerpen of opdrachten ook welkom. Ik ben gewend om me elk onderwerp snel eigen te maken, duik graag ergens in en ga het liefst op pad. Zo blijf ik een leven lang leren, vergroot mijn eigen wereld en die van lezers van mijn artikelen hopelijk ook.

Tijdschriften & vakbladen

Mijn bijdragen voor zowel kranten als (vak)bladen komen voort uit 'goed om me heen kijken'. Ik wil vaak graag zelf dat verhaal maken en benader dan redacties. Met als resultaat een goed journalistiek verhaal, dat het waard is om te delen. Als alternatief publiceer ik regelmatig artikelen in eigen beheer via mijn site, op ReportersOnline en/of Blendle.

Ik maak graag verhalen voor en over ondernemers of bedrijven waarin mensen en hun werk of loopbaan centraal staan. Mijn artikelen zijn gepubliceerd in vakbladen Het Ondernemersbelang, De Zaak en personeelsbladen. Ook voor Vakblad Uitvaart maak ik al jaren verschillende bijdragen in de vorm van  interviews, reportages en achtergrondverhalen vanuit deze sector.